top of page

Testimonials

20181205_192248.jpg

What our students are saying

See more reviews here

Nayla’s lessons are so much fun and laid back, but at the same time we learn so many things: from vocabulary and grammar to culture and songs. And everybody gets to do it at their own pace, because Nayla is very patient. It doesn’t feel like a class, it feels more like a family.

- Marije Slot

Share your experience with iMasterArabic:
How satisfied are you?

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

An error occurred. Try again later

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

What our students say

average rating is null out of 5, based on 0 votes, Product ratings

Nayla is a truly amazing teacher. She is very patients and always finds fun ways to encourage you to learn Arabic. Even though I hadn’t time (because of work and family life), I always find my way back to her and her lessons.

Judith

average rating is 5 out of 5

Leer Arabisch is dé plek in Amsterdam e.o. om goed Arabisch te leren. Toegankelijkheid op alle niveaus, kleine groepjes met veel aandacht voor individuele behoeften en een enthousiaste, betrokken en deskundige lerares zorgen voor een snelle ontwikkeling van je Arabische taalvaardigheid. Bijna spelenderwijs leer je ook veel over de verschillende Arabische culturen. De lessen bij Leer Arabisch zorgen voor een flinke verbreding en verdieping van mijn kennis van de Arabische taal en cultuur. Daarnaast is het ook nog eens gewoon hartstikke leuk en gezellig; ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Anton van de Kerkhof

average rating is 5 out of 5

Last week, our group completed the third trimester of Arabic at 'Leer Arabisch.' We can now write, read, and hold social conversations in Arabic. The lessons are informative, intensive, and, above all, very enjoyable. The teacher gives a lot of personal attention to her students and knows how to convey everything clearly and effectively. In addition, she has a lot of knowledge of, among other things, the Lebanese dialect, so you can learn both standard Arabic and the colloquial language. Along the way, you also learn a lot about different Arab customs and manners. The homework and course materials are also offered online for each group, so you can review everything at your own pace, and the teacher is available to answer any questions. If you are considering learning Arabic, 'Leer Arabisch' is definitely worth it. I am looking forward to the fourth trimester!

Daniella

average rating is 5 out of 5

Het doceren van een vreemde taal is een vak, en bij Leer Arabisch verstaat men dit vak uitstekend. De lessen zijn zo ingedeeld dat het spreken, lezen EN schrijven aan bod komen. De lesstof is goed gestructureerd, altijd interessant en vaak bijzonder actueel. Verzoekjes kunnen altijd worden ingediend. De lessen zijn behoorlijk intensief met voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. De docente is geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook heeft ze veel kennis van de diverse dialecten en de cultuur. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk!Ik heb les gehad in verschillende talen van verschillende docenten, en Leer Arabisch vind ik absoluut de beste taalschool die ik ooit gehad heb. Ik kan Leer Arabisch dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die de taal goed wil leren!

Sabien - Projectmanager

average rating is 5 out of 5

De beste en gezelligste plek om de Arabische taal te leren in Nederland. De inhoud van de lessen zijn praktisch en leerzaam. De methode is interactief, van topkwaliteit en vooral ontzettend makkelijk.

Nikita

average rating is 5 out of 5

Nayla is niet alleen een hele goede, maar ook een hele aimabele docent. Ze zorgt voor een goede sfeer in ons kleine klasje, nu ca. 8 personen, op een prachtige plek aan de Levantkade in het Oostelijk Havengebied. De les is nooit saai en gaat altijd snel voorbij: er is ruimte voor humor en er is veel afwisseling in het lesprogramma. Nayla zorgt ervoor dat alles aan bod komt: spreekvaardigheid, grammatica, songteksten etc. Wat ik bijzonder vind, is dat zij de groep zo goed 'in balans' weet te houden: ze houdt rekening met kleine nivo-verschillen, maar eist wel dat je 'bij' blijft, zodat iedereen toch min of meer op gelijk nivo blijft. Ik heb nu alweer zin in de volgende les!

Anneke

average rating is 5 out of 5

I would recommend this course to anyone in Amsterdam eager to start learning Arabic. Nayla organises her course in a very clear and efficient way, which makes learning this difficult language the easiest possible. The groups are also relatively small, allowing for good practice and extra attention (much needed when practising the sounds of Arabic). Nayla is a very patient and kind teacher, she makes the lessons a pleasure to attend.

Alix

average rating is 5 out of 5

Ik ben al een jaar bezig met Arabisch leren via ‘ Leer Arabisch’ en kan inmiddels lezen en schrijven. De groepen zijn klein waardoor je bijna prive les hebt. De lerares is erg goed en behulpzaam. Zij komt zelf uit Libanon dus buiten het standaard modern Arabisch leer je ook de spreektaal. Je krijgt na de les huiswerk mee voor de volgende keer. Er wordt tijdens de les ruim voldoende tijd aan iedereen besteed. Als je goed Arabisch wilt leren, is dit een echte aanrader!

Rachel Golstein

average rating is 5 out of 5

Even though I could also learn Arabic in my hometown of Utrecht, I enjoy traveling to Amsterdam every week for the course at 'Leer Arabisch'. The lessons are intensive with sufficient attention to each individual, which allows for quick progress. The course material is good, and there is a nice balance between speaking, listening, reading, and writing skills. I definitely recommend this course to anyone who wants to learn Arabic!

Mark Snijder-publicist

average rating is 5 out of 5

Inmiddels heb ik al drie jaar les van Nayla Chebli. De opbouw van de cursus is heel logisch en helpt je de taal vanuit de basis te leren begrijpen. Daarnaast is de cursus heel goed voor zowel de mensen die al kennis hebben van Arabisch als voor mensen die willen beginnen met het alfabet! Als leerling kun je het ook altijd aangeven als je beter wilt worden in lezen, spreken of schrijven, en de docente doet haar best rekening te houden met dergelijke verzoeken. Een betere plek om Arabisch te leren is er niet!

Evaline Schot

average rating is 5 out of 5

Leerarabisch is naar mijn mening de beste plek om de Arabische taal te leren in Amsterdam en omstreken. Voor iedereen is er het juiste niveau om lessen te volgen. De lessen zijn leerzaam, interactief, van topkwaliteit en vooral ontzettend leuk! Daarbij krijg je topbegeleiding van een super docente (met heel veel geduld) en is er altijd ruimte voor vragen. De sfeer in de les is lekker informeel en heel plezierig, waardoor ik nog altijd erg graag naar de lessen kom.

Arnaud Mansour

average rating is 5 out of 5

Leuke en leerzame lessen waarin alle aspecten van de taal aan bod komen: grammatica, schrijven, lezen, luisteren, en spreken. De informele en gezellige sfeer nodigt uit tot het stellen van vragen en zorgt dat het nooit erg is om fouten te maken of iets niet te weten. De docente is zeer bevlogen en vastberaden om met wat engelengeduld iedereen deze moeilijke taal bij te brengen. Haar enthousiasme stimuleert ook om de lessen elke week voor te bereiden. Zeker een aanrader voor iedereen die de Arabische taal of een bepaald aspect daarvan machtig wil worden!

Florien Hollander

average rating is 5 out of 5

Ik ga elke week met veel plezier naar de Arabische lessen van Nayla, en fiets daarna met een voldaan gevoel weer naar huis. De lessen zijn heel interactief, intensief, maar ook heel gezellig. Ik ben blij verrast over mijn vooruitgang sinds februari. Het is erg handig dat Nayla zelf haar eigen boeken heeft gemaakt, waardoor de structuur duidelijk is en je kunt doorbouwen op de vorige niveaus. Het is fijn dat we zowel MSA als het Levantijnse dialect (kunnen) leren. Nayla is betrokken, maakt de lessen niet onnodig ingewikkeld en zorgt altijd voor een goede sfeer. Een aanrader!

Floortje Rawee

average rating is 5 out of 5

De cursus Arabisch van Nayla is een echte aanrader! Met veel plezier ga ik elke week naar de altijd goede voorbereide en afwisselende lessen toe. De snelheid waarmee we de Arabische taal in een jaar eigen hebben gemaakt is enorm. Dit komt door de goede docent en de prettige lesmaterialen. Daarnaast is er zeker mede dankzij de kopjes thee en koekjes een prettige sfeer in de lessen. Anderhalf uur Arabisch per week bij Nayla is leuk, enorm leerzaam en dus een echte aanrader!

Josephine Jacobs

average rating is 5 out of 5
bottom of page